
Ingredienten:
- 20 gram chiazaad
- 15 gram hennepzaad
- 20 gram lijnzaad
- 15 gram amandelmeel
- 20 gram whey
- 100ml lactose vrije melk (van Arla)
- 20 gram Steviala kristal sweet vanille
- 5 gram vanille extract
- 1 ei
- 75 gram diepvries bosvruchten
- 10 gram Steviala chocolade chips
Stap 1
- Meng in een kommetje de chiazaad, hennepzaad, lijnzaad, amandelmeel, whey, kristal sweet vanille, vanille extract en lactose vrije melk. Dit kun je met een vork mengen of voor een meer egale structuur mixen in een blender.
- Zet dit vervolgens voor minimaal 15 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vet een springvorm of een ramekin/souffléschaaltje in met een doorsnede van 12cm.
Stap 2
- Meng de helft van de diepvries bosvruchten door de deeg en schenk dit dan in het ovenschaaltje.
- Verdeel de andere helft van de bosvruchten en de chocolade chips.
- Bak de “baked oats” voor 20 minuten (check met een prikker of het gaar is).
Macro’s
- 535 calorieën
- 10 gram koolhydraten
- 34 gram vet
- 40 gram eiwit