Welkom op onze webshop

DE PUURSTE PROTEÏNE VAN NEDERLAND

Waarom Binky Protein?

In een markt waarin kwantiteit boven kwaliteit is komen te staan, maakt Binky Protein het verschil door terug te gaan naar de basis.

Wij leveren een papieren zak met enkel en alleen het basismateriaal zonder de goedkope toevoegingen. Liever wel een smaakje, voeg dan naar eigen wens bijvoorbeeld wat fruit toe.

Je hebt maar één lichaam dus zorg er goed voor!

Onderscheidend vermogen

Onze zakken Pure Whey Isolate Pure Casein en Pure Collagen bevatten niks anders dan proteïne.

Onze passie is het leveren van pure producten, zonder goedkope en onnodige toevoegingen. Waar andere leveranciers  fantastische smaken hebben zoals ‘cookies and cream’, ‘salted caramel’ en ‘tompouche’, doen wij dit bewust niet. Het zit barstenvol verdikkingsmiddelen zoals (Xanthaangom; E415, Guargom; E412,) zoetstoffen (Sucralose; E955). Onze producten zijn laag in koolhydraten, vet en lactose. Ideaal dus voor een keto-dieet.

Speciaal voor een vegetarisch dieet en de veganisten hebben wij Vegan Complete. Dit is een mix van de drie beste plantaardige eiwitbronnen in combinatie met lijnzaadolie en stevioglyosiden uit stevia. Hierdoor heeft het een lichte vanille twist. Wil je meer weten? Lees hier verder.

Dus kies je voor kwaliteit of kwantiteit?
Winkelwagen
Scroll naar top
Gyms open actie

Alle zakken whey voor €27,99 met code: gymsopen