Ingrediënten
Onderste laag:
- 6 el kwark
- 4 kneepjes Steviala sweet drops strawberry
- 1 scoop Binky pure casein
Bovenste laag:
- 300 ml slagroom
- 1 el Steviala 2 sweet
- 50 Gr roomkaas
- 80 a 100 Gr Steviala dark melties
- 60 Gr Steviala milk melties
Toppings
- Koffieboontjes
- Steviala melties
- Kaneel
Stap 1
- Meng de kwark, de sweet drops en de Pure Casein en verdeel over de glaasjes
- Zet in de koelkast
- Smelt de dark melties au bain marie
- Klop ondertussen de slagroom stijf, doe er de 2 sweet en de roomkaas bij en klop verder op.
- Giet bij de slagroom zachtjes de gesmolten chocolade bij en roer of mix nog even tot alles mooi gemengd is.
Stap 2
- Haal de glaasjes uit de koelkast, verdeel de chocomousse direct over de glazen en zet terug in de koelkast.
- Smelt nu de Milk melties au bain marie, haal de glaasjes uit de koelkast, giet bovenaan wat chocoladesaus en zet terug in de koelkast om op te stijven, zo heb je een krokant korstje van chocolade.
- Toppings naar keuze.
Macro’s
- 339 Kcal
- 4,5 Koolhydraten
- 31 gr Vetten
- 6,25 gr Eiwitten