Bananenbrood zonder banaan say what.. Ja, wij hebben hem. Door de toevoeging van onze ALL-IN-ONE is het ook nog eens brood met alle benodigde vitamines, mineralen en superfoods. Wat een fijn brood om te bewaren en elke dag een stukje van te eten als ontbijt of lunch.
Ingrediënten:
- 400 gr kwark-banaan
- 4 eieren
- 1 scoop binky All-in-one
- 150 Gr amandelmeel
- 50 Gr kokosmeel
- 35 gr psyllium vezels
- 2 el bakpoeder
- 90 ml heet water
- 2 el gebroken lijnzaad
- 0,5 el erythritol
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 160 Gr.
- Klop de eieren los
- Doe er de overige ingrediënten bij en roer goed tot alles mooi gemengd is.
- Laat een kwartiertje rusten.
Stap 2:
- Maak van het deeg een mooie vorm..
- Neem een bakplaat met bakpapier.
- Doe hierop het gevormde brooddeeg.
- Bestrooi met nog wat kokosmeel en amandelmeel en snij groefjes bovenaan het deeg.
- Bak ongeveer 1,5 uur in de oven tot de binnenkant niet meer vochtig is.
- Laat volledig afkoelen, vooraleer je aansnijdt
Macro's
Voedingswaarde per snee 1 / 15-20
- 149,9 Kcal
- 4,04 Koolhydraten
- 5,68 gr Vetten
- 7,15 gr Eiwit(ten)