
Ingrediënten:
- 200 Gr amandelmeel
- 4 eieren
- 1 avocado
- 1 el maanzaad
- 100 Gr zoetstof
- 1 scoop Binky pure collagen
- 2 tl bakpoeder
- sap van 1/2 limoen
- amandelschilfers voor bovenop de cake
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 175 Gr.
- Schil de avocado en plet hem met een vork.
- Meng de eieren met de suiker en klop luchtig op.
- Doe er nu de overige ingrediënten bij en mix tot een mooi beslag
Stap 2:
- Neem een cake vorm, vet in en giet het beslag er in.
- Bestrooi met amandelschilfers.
- Bak ongeveer 40 min in de oven.
- Haal uit en laat volledig afkoelen vooraleer je aansnijdt.
- Geniet!
Macro's per plak:
- 145 Kcal
- 3,0 Koolhydraten
- 10 gr Vetten
- 6 gr Eiwit(ten)