Binky’s witte chocolade madeleines

Binky's witte chocolade madeleines

Binky’s Halloween traktatie Madeleines met witte Chocolade als topping en extra eiwitten door toevoeging van onze Pure Whey Isolate.

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 40 gram vanilla suiker vervanger
  • 3 gram vanilla-extract
  • Snufje zout
  • 90 gram gram havermeel
  • 25 gram Binky Pure whey Isolate
  • 3 gram bakpoeder
  • 50 gram roomboter
  • 75 gram witte chocolade

Stap 1:

  • Begin eerst met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
  • Pak dan vervolgens een mengkom erbij.
  • Voeg hier het havermeel, whey poeder, suikervervanger, zout en bakpoeder aan toe.
  • Roer dit even goed door met een garde.

Stap 2:

  • Smelt vervolgens de roomboter en voeg dit samen met het vanille extract aan de mengkom toe.
  • Mix dan vervolgens één voor één de eieren.
  • Mix dit tot een egaal beslag.
  • Schep dit vervolgens in een spuitzak.

Stap 3:

  • Verdeel dit beslag in de madeleine bakvorm.
  • Plaats de bakvorm in de oven en bak de madeleines voor 10 minuten op 200 graden.
  • Verander de oven temperatuur vervolgens naar 180 graden en bak de madeleines totdat ze mooi goudbruin kleuren.

Stap 4:

  • Laat de madeleines vervolgens afkoelen.
  • Smelt vervolgens de witte chocolade en dip hier de madeleines in.
  • Laat de chocolade vervolgens voor 15 minuten hard worden in de koelkast.
  • Smakelijk!

Macro’s:

Per 1/9

  • 141 calorieën
  • 6.4 gram koolhydraten
  • 9 gram vetten
  • 5.8 gram eiwitten

Het formulier is succesvol verzonden!