Binky’s Halloween traktatie Madeleines met witte Chocolade als topping en extra eiwitten door toevoeging van onze Pure Whey Isolate.
Ingrediënten:
- 2 eieren
- 40 gram vanilla suiker vervanger
- 3 gram vanilla-extract
- Snufje zout
- 90 gram gram havermeel
- 25 gram Binky Pure whey Isolate
- 3 gram bakpoeder
- 50 gram roomboter
- 75 gram witte chocolade
Stap 1:
- Begin eerst met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
- Pak dan vervolgens een mengkom erbij.
- Voeg hier het havermeel, whey poeder, suikervervanger, zout en bakpoeder aan toe.
- Roer dit even goed door met een garde.
Stap 2:
- Smelt vervolgens de roomboter en voeg dit samen met het vanille extract aan de mengkom toe.
- Mix dan vervolgens één voor één de eieren.
- Mix dit tot een egaal beslag.
- Schep dit vervolgens in een spuitzak.
Stap 3:
- Verdeel dit beslag in de madeleine bakvorm.
- Plaats de bakvorm in de oven en bak de madeleines voor 10 minuten op 200 graden.
- Verander de oven temperatuur vervolgens naar 180 graden en bak de madeleines totdat ze mooi goudbruin kleuren.
Stap 4:
- Laat de madeleines vervolgens afkoelen.
- Smelt vervolgens de witte chocolade en dip hier de madeleines in.
- Laat de chocolade vervolgens voor 15 minuten hard worden in de koelkast.
- Smakelijk!
Macro’s:
Per 1/9
- 141 calorieën
- 6.4 gram koolhydraten
- 9 gram vetten
- 5.8 gram eiwitten