Search

Binky’s witte chocolade madeleines

Binky's witte chocolade madeleines
Binky's witte chocolade madeleines

Binky’s Halloween traktatie Madeleines met witte Chocolade als topping en extra eiwitten door toevoeging van onze Pure Whey Isolate.

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 40 gram vanilla suiker vervanger
  • 3 gram vanilla-extract
  • Snufje zout
  • 90 gram gram havermeel
  • 25 gram Binky Pure whey Isolate
  • 3 gram bakpoeder
  • 50 gram roomboter
  • 75 gram witte chocolade

Stap 1:

  • Begin eerst met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
  • Pak dan vervolgens een mengkom erbij.
  • Voeg hier het havermeel, whey poeder, suikervervanger, zout en bakpoeder aan toe.
  • Roer dit even goed door met een garde.

Stap 2:

  • Smelt vervolgens de roomboter en voeg dit samen met het vanille extract aan de mengkom toe.
  • Mix dan vervolgens één voor één de eieren.
  • Mix dit tot een egaal beslag.
  • Schep dit vervolgens in een spuitzak.

Stap 3:

  • Verdeel dit beslag in de madeleine bakvorm.
  • Plaats de bakvorm in de oven en bak de madeleines voor 10 minuten op 200 graden.
  • Verander de oven temperatuur vervolgens naar 180 graden en bak de madeleines totdat ze mooi goudbruin kleuren.

Stap 4:

  • Laat de madeleines vervolgens afkoelen.
  • Smelt vervolgens de witte chocolade en dip hier de madeleines in.
  • Laat de chocolade vervolgens voor 15 minuten hard worden in de koelkast.
  • Smakelijk!


Macro's:

Per 1/9

  • 141 calorieën
  • 6.4 gram koolhydraten
  • 9 gram vetten
  • 5.8 gram eiwitten
Shopping Cart
Scroll to Top