
Ingrediënten:
Ingrediënten voor 3 stuks
- 60 Gr pijnboompitten
- 2 eieren
- 50 Gr zoetstof
- enkele druppels vanille drops
- 60 Gr boter
- 50 Gr amandelmeel
- 1 scoop Binky pure collagen
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 200 Gr.
- Pureer de pijnboompitjes.
- Meng de suiker met eieren en de vanille drops in een kom en klop op, doe er de gesmolten boter en blijf kloppen.
Stap 2:
- Doe er al kloppend het amandelmeel, de pure collageen en de pijnboompitjes mousse bij en klop alles op tot een egaal deeg.
- Verdeel over een bakvorm, werk af met enkele frambozen en bak ongeveer 20 à 30 min in de oven
Macro's:
Voedingswaarde volgorde voor 1 stuk
- 377 Kcal
- 3,3 Koolhydraten
- 34 gr Vetten
- 16 gr Eiwit(ten)