Broodpudding zonder brood met collageen

Broodpudding zonder brood

Ingrediënten:

Ingrediënten voor 3 stuks

  • 60 Gr pijnboompitten
  • 2 eieren
  • 50 Gr zoetstof
  • enkele druppels vanille drops
  • 60 Gr boter
  • 50 Gr amandelmeel
  • 1 scoop Binky pure collagen

Stap 1:

  • Verwarm de oven voor op 200 Gr.
  • Pureer de pijnboompitjes.
  • Meng de suiker met eieren en de vanille drops in een kom en klop op, doe er de gesmolten boter en blijf kloppen.

Stap 2:

  • Doe er al kloppend het amandelmeel, de pure collageen en de pijnboompitjes mousse bij en klop alles op tot een egaal deeg.
  • Verdeel over een bakvorm, werk af met enkele frambozen en bak ongeveer 20 à 30 min in de oven

Macro's:

Voedingswaarde volgorde voor 1 stuk

  • 377 Kcal
  • 3,3  Koolhydraten
  • 34 gr Vetten
  • 16 gr Eiwit(ten)

Het formulier is succesvol verzonden!