
Ingrediënten:
- 200 Gr granola (of zaden/notenmix naar keuze)
- 1 scoop Binky Collagen poeder
- 40 ml kokosolie
- 80 Gr pindakaas
- 1 el rauwe cacaopoeder
- Blok suikervrije chocolade, fijn gesneden
- 1 el sesamzaad
- 1 el gebroken lijnzaad
Stap 1:
- Smelt de kokosolie
- Doe granola (of noten/zadenmix), de collagen poeder, sesamzaad en lijnzaad in een kom.
- Meng er de pindakaas, de rauwe cacaopoeder en gesmolten kokosolie onder en meng goed.
- Doe de helft van de fijngesneden chocolade bij en roer nog even om.
Stap 2:
- Verdeel over de granolabar-vormpjes
- bestrooi met de rest van de chocolade en druk goed aan.
- Zet in de koelkast om uit te harden.
Tip:
Doe eerst huishoudfolie in je vormpjes, zo krijg je het er nadien makkelijker uit en blijft je vorm mooi proper… |
Macro's per reep
- 239 Kcal
- 6 Koolhydraten
- 20 gr Vetten
- 9 gr Eiwit(ten)