Choco Collagen sportbars

Choco sportbars

Ingrediënten:

  • 200 Gr granola (of zaden/notenmix naar keuze)
  • 1 scoop Binky Collagen poeder
  • 40 ml kokosolie
  • 80 Gr pindakaas
  • 1 el rauwe cacaopoeder
  • Blok suikervrije chocolade, fijn gesneden
  • 1 el sesamzaad
  • 1 el gebroken lijnzaad

Stap 1:

  • Smelt de kokosolie
  • Doe granola (of noten/zadenmix), de collagen poeder, sesamzaad en lijnzaad in een kom.
  • Meng er de pindakaas, de rauwe cacaopoeder en gesmolten kokosolie onder en meng goed.
  • Doe de helft van de fijngesneden chocolade bij en roer nog even om.

Stap 2:

  • Verdeel over de granolabar-vormpjes
  • bestrooi met de rest van de chocolade en druk goed aan.
  • Zet in de koelkast om uit te harden.

Tip:

Doe eerst huishoudfolie in je vormpjes, zo krijg je het er nadien makkelijker uit en blijft je vorm mooi proper…

Macro's per reep

  • 239 Kcal
  • 6 Koolhydraten
  • 20 gr Vetten
  • 9 gr Eiwit(ten)
Winkelwagen
Scroll naar boven