
Ingrediënten
- 40 gram amandelmeel
- 20 gram kokosmeel
- 30 gram Pure Whey
- 5 gram bakpoeder
- 25 gram Steviala kristal sweet
- 10 gram roomboter
- 1 ei
- 25 gram Steviala ery-bronze
- 2 eetlepels kaneel
- 15ml slagroom
- 20 gram Steviala frost
Stap 1
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Meng het amandelmeel, kokosmeel, whey, bakpoeder, Steviala kristal sweet en een snufje kaneel.
- Smelt de roomboter. Voeg de roomboter en het ei toe en kneed tot een egale deegbal.
Stap 2
- Rol tussen bakpapier de deeg uit in een langwerpige vierhoek. Indien het deeg te plakkerig is kun je je vingertoppen en het bakpapier een beetje nat maken.
- Verdeel de ery-bronze en kaneel en rol de cinnamon roll op.
Stap 3
- Plaats de cinnamon roll in een bakvorm of ramekin met en doorsnede van 12cm
- Bak de cinnamon roll voor 25 min in de voorverwarmde oven
- Meng de slagroom met de Steviala frost en verdeel dit over de cinnamon roll zodra deze licht afgekoeld is
Macro’s
- 561 Kcal
- 6,2 gr Koolhydraten
- 38,9 gr Vetten
- 42,3 gr Eiwitten