Cinnamon roll

Kaneel rol
Ingrediënten
  • 40 gram amandelmeel
  • 20 gram kokosmeel
  • 30 gram Pure Whey
  • 5 gram bakpoeder
  • 25 gram Steviala kristal sweet
  • 10 gram roomboter
  • 1 ei
  • 25 gram Steviala ery-bronze
  • 2 eetlepels kaneel
  • 15ml slagroom
  • 20 gram Steviala frost
Stap 1
  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Meng het amandelmeel, kokosmeel, whey, bakpoeder, Steviala kristal sweet en een snufje kaneel.
  • Smelt de roomboter. Voeg de roomboter en het ei toe en kneed tot een egale deegbal.
Stap 2
  • Rol tussen bakpapier de deeg uit in een langwerpige vierhoek. Indien het deeg te plakkerig is kun je je vingertoppen en het bakpapier een beetje nat maken.
  • Verdeel de ery-bronze en kaneel en rol de cinnamon roll op.
Stap 3
  • Plaats de cinnamon roll in een bakvorm of ramekin met en doorsnede van 12cm
  • Bak de cinnamon roll voor 25 min in de voorverwarmde oven
  • Meng de slagroom met de Steviala frost en verdeel dit over de cinnamon roll zodra deze licht afgekoeld is
Macro’s
  • 561 Kcal
  • 6,2 gr Koolhydraten
  • 38,9 gr Vetten
  • 42,3 gr Eiwitten

Het formulier is succesvol verzonden!