Ingrediënten:
Panna cotta
- 400 ml slagroom
- 100 ml ongezoete amandelmelk
- 1 scoop Binky pure collagen
- 1 à el Steviala frost poeder citroen ( of 1 a 2 eetlepels citroen sap en 2 el zoetstof)
- 4 blaadjes gelatine
- 1 tl vanillepoeder
Citroenlaag:
- Sap van 1 citroen
- 50 gr Steviala suiker
- 4 el water
- Eventueel wat citroenrasp
- 2 blaadjes gelatine
Chocoladelaag:
- Enkele el Steviala Oh Choc (of gesmolten chocoladesaus), verdeeld over de glaasjes
Stap 1:
Panna Cotta:
- Neem een steelpan, doe er de slagroom, de pure collagen, de ongezoete amandelmelk, de steviala frost citroen en de vanillepoeder in en breng zachtjes aan de kook.
- Blijf goed roeren voor ongeveer 5 à 8 min.
- Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water.
- Haal de steelpan van het vuur, doe er de uitgeknepen gelatineblaadjes bij en roer tot alles mooi opgelost is.
- Laat kort nog even afkoelen en verdeel dan over de glaasjes.
- Zet in de koelkast voor op te stijven
Stap 2:
Citroenlaag:
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Neem een steelpan en doe de ingrediënten voor de citroenlaag er in.
- Breng zachtjes aan de kook.
- Haal van het vuur, doe er de uitgeknepen gelatineblaadjes bij en roer goed.
- Verdeel dit mengsel over de opgesteven pannacotta in de glaasjes.
- Zet terug in de koelkast om op te stijven
Stap 3:
Chocoladelaag:
|
Macro's:
Voedingswaarde volgorde voor 1 glas
- 382 Kcal
- 4 Koolhydraten
- 37 gr Vetten
- 7 gr Eiwit(ten)