Neem contact met ons op!

Wil je graag meer weten? Wil je een bestelling plaatsen of wil je graag onze brochure ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

WhatsApp

Mail ons

SCHRIJF JE IN VOOR EXCLUSIE DEALS

Veelgestelde vragen

Alle producten worden verstuurd in onze groene meteen herkenbare doos en gekozen is voor de pakketservice van PostNL. Bestel je voor 15.00u, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

 

Heb je een verkeerde bestelling ontvangen of mist er iets in je pakket? Dit lossen we graag voor je op. Neem contact op met onze Klantenservice. Je kunt je vraag mailen naar: info@binkyprotein.nl

 

Voor bestellingen onder de € 50 vragen we € 2,98 verzendkosten. Voor bestellingen boven de € 50 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

Ja, de prijzen die worden genoemd op de website voor onze proteïne zijn inclusief 9% BTW. De overige producten vallen onder het 21% BTW tarief.

 

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelde artikelen retour te sturen (zichttermijn). Binnen deze termijn kunt u (op uw eigen kosten) het verkeerd bestelde artikel in ongeopende staat (seal niet gebroken) retour sturen. Stuur voordat u het artikel retour stuurt een mail naar info@binkyprotein.nl en ontvang het juiste adres voor de retourneren.

 
Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk het reeds betaalde bedrag terugstorten naar het rekeningnummer waarmee jij hebt betaald.
 
De producten kun je het beste bewaren op een kamertemperatuur op een plek waar niet te veel zonlicht de kamer binnenkomt. Sluit de verpakking na gebruik van het product goed af om de kwaliteit van het product te waarborgen.
 
De producten van Binky Protein zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze webshop, echter zijn er wel sportscholen die de shakes van Binky Protein inkopen en voor je kunnen bereiden.
Zie voor de aangesloten sportscholen onze bestelpagina link
Winkelwagen
Scroll naar boven