Ingrediënten:
250 ml slagroom
1 el vers gemalen koffiebonen (of neem koffiepoeder)
3 el warme zwarte koffie
25 Gr zoetstof
3 eierdooiers
1 scoop Binky collagen
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 180gr.
- Giet de slagroom samen met de gemalen koffie in een steelpan en breng zachtjes aan de kook.
- Roer goed!
- Haal van het vuur, meng er de collageen poeder onder, roer goed en giet nadien door een zeef, zodat er geen korreltjes van de gemalen koffie meer aanwezig zijn.
Stap 2:
- Maak een kleine kop koffie.
- Neem een kom, klop er de eierdooiers samen met de zoetstof in op, en giet er langzaam de warme slagroom bij… Blijf kloppen!
- Giet er nu 3 a 4 el warme koffie bij, onder het voortdurend kloppen.
- Verdeel nu over de kommetjes
Stap 3:
|
Macro's:
305 Kcal
4 Koolhydraten
22,5 gr Vetten
10 gr Eiwit(ten)