
Deze heerlijke gemberkoekjes zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog kei en kei gezond. En door toevoeging van onze Pure Whey Isolate extra voedzaam en vullend. Die wil je gewoon proberen geloof ons.
Smakelijk!
Ingrediënten:
- 200 gr amandelmeel
- 60 gr boter, gesmolten
- 2 el gembersap
- 20 gram Steviala ery-bronze
- 30 gram Steviala ery-pure
- 1 ei
- 30 gr Steviala chocolate chips, fijn gehakt (of andere chocolade naar keuze)
- Enkele noten ter afwerking
- 1 scoop Binky Pure Whey Isolate
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Smelt de boter even kort in de microgolf.
- Neem een kom, doe er het amandelmeel, het ei, de whey protein, de gesmolten boter, het gembersap, de ery-pure en ery-bronze in en meng tot een mooi deeg.
- Hak de chocolate chips fijn en roer deze onder het deeg.
- Laat 5 minuten rusten.
Stap 2:
- Leg ondertussen een bakplaat met bakpapier klaar.
- Neem dan stukjes van het deeg, rol het deeg tussen je handpalmen tot een balletje.
- Leg deze op de bakplaat, druk met je duim het deeg wat platter en maak een holletje in het midden.
- Doe dit verder, tot het deeg op is.
- Top eventueel nog af met chocolade en wat noten.
Macro's:
Voedingswaarde volgorde: per koekje
- 132,46 Kcal
- 1.04 Koolhydraten
- 8,5 gr Vetten
- 5,73 gr Eiwit(ten)