Ingrediënten
- 100 gr keto granola
- 2 el amandelpasta
- 4 el steviala sweet maple
- 4 el steviala sweet vanille
- 1 scoop Binky pure collagen poeder
Toppings:
- Aardbeien poeder, matchapoeder, fijngehakte nootjes, kokosrasp, rauwe cacaopoeder
Stap 1
- Neem een kom en doe hierin de granola.
- Pureer met een staafmixer de granola zo fijn mogelijk (of mix fijn in een blender)
- Meng de collagen poeder, amandelpasta en de steviala sweet vanille en sweet maple er onder door en meng goed.
- Indien nog te droog, doe nog wat sweet maple of amadelpasta extra erbij.
Stap 2
- Neem nu kleine porties van de “plakkerige” granola en draai hier bolletjes van.
- Zet de bolletjes even in de koelkast zodat ze wat harder worden.
Stap 3
- Neem topping naar keuze, kokosrasp, matcha poeder, aardbeienpoeder, rauwe cacaopoeder en rol de balletjes hier in.
- Of doe er wat fijn gehakte nootjes op voor nog meer bite.
- Heb je even trek… smul van deze voedzame bolletjes
Macro’s
- 39 Kcal
- 1 Koolhydraten
- 3 gr Vetten
- 2,5 gr Eiwit(ten)