Koffie – panna cotta – Whey Isolate

Wil jij deze heerlijke koffie panna cotta proberen die boordevol zit met eiwitten door onze Pure Whey Isolate Erg makkelijk te maken en zo op tafel, heerlijk voor in de ochtend of als tussendoortje. 

Smakelijk!

Ingrediënten:

  • 500 ml slagroom
  • 50 Gr Erythritol
  • 4 gelatine blaadjes
  • handvol Dark melties Steviala
  • 1 scoop Pure Whey Isolate
  • 2,5 el oploskoffie

Stap 1:

  • Doe de gelatineblaadjes in een kom met water en laat weken.
  • Warm de slagroom met de erythritol op in een kom op het vuur.
  • Doe hier de Binky pure Whey bij en blijf goed roeren tot alles opgelost is.
  • Doe daarna de oploskoffie erbij en roer goed, toch een 10 min, laat even kort doorkoken.

Stap 2:

    • Haal van het vuur en doe er de uitgeknepen gelatineblaadjes bij.
    • Roer tot alle gelatine blaadjes opgelost zijn.
    • Verdeel het mengsel gelijk over de glazen en laat afkoelen, buiten de koelkast (ongeveer 1 uurtje).
    • Zet daarna in de koelkast voor een nachtje, zodat dit goed kan opstijven.

     

Stap 3

  • Smelt de volgende dag de Dark melties chocolade au-bain-marie en giet de gesmolten chocolade zachtjes over de panna cotta.
  • Top eventueel nog af naar keuze Dark melties vlokken, kersen
  • Zet terug een uurtje in de koelkast zodat de chocolade kan opstijven.
  • Geniet. 

Macro’s:

Voedingswaarde volgorde per glas:

  • 414 Kcal
  • 5,15 Koolhydraten
  • 41,05 gr Vetten
  • 11,75 gr Eiwit(ten

Het formulier is succesvol verzonden!