OVER BINKY

Binky staat voor gezondheid! Als merk gunnen we onze klanten een gelukkig en vitaal leven. Onze producten zijn dan ook met zorg ontwikkeld voor de behoeftes van jouw lichaam. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een vitale samenleving. In onze huidige maatschappij zijn stress en ziekte namelijk véél te normaal geworden. Door kritisch te kijken naar je leef- en eetpatroon, kun je op eigen kracht prima voor je lichaam zorgen. Binky is voor iedereen die geeft om zijn gezondheid en wil knokken voor een fit lichaam en sterke geest.

Je hebt maar één lichaam dus zorg er goed voor!

VOOR EN DOOR SPORTERS

Bezig zijn met je gezondheid is niet altijd even makkelijk. Het vraagt dedication, nieuwsgierigheid en een kritische blik. Zoek je naar eiwitshakes, dan kom je al gauw producten tegen waar genoeg eiwitten in zitten, maar ook genoeg zoet-, smaak- en andere onnodige stoffen. Zonde! Die stoffen zijn namelijk helemaal niet goed voor je. Vanuit een visie van less = more ben ik aan de slag gegaan met productontwikkeling. Ik wilde een eiwitproduct met zo min mogelijk ‘extra’ en zoveel mogelijk eiwitten. Dat is aardig gelukt. Onze Binky Whey Isolate is namelijk de Puurste Proteïne van Nederland! 

Daar hield het natuurlijk niet mee op… Als echte gezondheids fanaat stonden mijn keukenkastjes namelijk al tijden vol met gezondheidsproducten. Magnesium, collageen, multivitaminen, visolie, noem het maar op! Na een tijdje begon ik me af te vragen; waarom kan dat niet allemaal bij elkaar in één shake. Na 2 jaar productontwikkeling hebben we een uniek product neer weten te zetten. De Binky all-in-one Total Health en niet te vergeten, onze vegan variant; de Vegan Complete! Deze producten hebben we ontwikkeld met echte professionals. Onze ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en dragen stuk voor stuk bij aan een gezond en vitaal leven.

Duurzaam voor je lichaam én de planeet

Onze grote wens is om Binky volledig CO2 neutraal te produceren. Zo zorgen we niet 

alleen voor een duurzame gezondheid, maar ook voor een duurzame planeet. We zijn druk bezig om onze producten verder te verduurzamen. Wist je dat al ons wei eiwit afkomstig is van Europese, grasgevoerde koeien? Daarnaast zijn onze verpakkingen volledig recyclebaar en is onze shaker BIO afbreekbaar. Ook geven we niet standaard de plastic ‘scoop’ bij een verpakking. Je kunt bij ons een Binky Spoon als cadeau bestellen. Deze is gemaakt van duurzaam mangohout en gaat je hele leven mee, als je hem niet kwijt raakt tenminste…

Winkelwagen
Scroll naar boven