Binky Protein Logo

Over Binky Protein

Binky Protein is opgericht door een behoefte die de huidige markt niet of niet goed genoeg kon vervullen. Wij zijn van mening dat als je elke dag en elke training het uiterste uit jezelf wilt halen herstel de sleutel tot succes en groei is.
Bij dit herstel zijn er een aantal zaken van cruciaal belang en daar is goede voeding er een van.

Waar andere aanbieders graag werken met heerlijke blends in de smaken cookies and cream, sinaasappel-framboos of chocolade, doet Binky Protein dit bewust niet.

Bij ons heeft de klant de mogelijkheid om een papieren zak te kopen met enkel en alleen het basismateriaal de proteïne, zonder de goedkope toevoegingen. 

Liever wel een smaakje?

Voeg dan zelf bijvoorbeeld wat fruit of honing toe. 

 

Onze producten

De producten van Binky Protein zijn na een lange zoektocht in binnen en buitenland geselecteerd om een zo hoog mogelijke eiwitwaarde te bevatten.

Aangezien er helemaal niks aan toegevoegd is, bestaat onze Pure Whey Isolaat uit Whey met een eiwitgehalte van 85.5% als het vocht nog aanwezig is en na het weghalen van het vocht uit 81% op basis van droge stof.

 In eiwitpoeder zoals deze geleverd wordt vanaf de fabriek zit 3.5-4.5% vocht bij een laboratorium test wordt er op basis van droge stof getest en dus blijft er 81 gram over per 100 gram. 

Lang werd gedacht dat je lichaam per maaltijd hoogstens zo’n 20-25 gram kan opnemen. Een recent overzichtsartikel laat zien dat deze theorie achterhaald is: je neemt veel meer eiwitten op.
bron: Jeroen van der Mark, MSc. – Medisch socioloog, coach en wetenschapper