Binky Protein Logo

Over Binky Protein

Binky Protein is opgericht door een behoefte die de huidige markt niet of niet goed genoeg kon vervullen. Wij zijn van mening dat als je elke dag en elke training het uiterste uit jezelf wilt halen herstel de sleutel tot succes en groei is.
Bij dit herstel zijn er een aantal zaken van cruciaal belang en daar is goede voeding er een van.

Waar andere aanbieders werken met heerlijke smaken, van Cookies and Cream tot Sinaasappel -Kaneel-Mango- of Cheesecake doet Binky Protein dit bewust niet!
Wij zijn van mening dat jij zelf moet kunnen bepalen wat er in je dagelijkse shake zit.
Dus of je nu een man bent die veel tijd doorbrengt in de Dojo om daar zijn vechtkunst te perfectioneren of een dame bent die af wil vallen en toch op zoek is naar pure eiwitten voor in haar shake (eiwitten heb je immers nodig wat je doel ook is) of een fanatiek bodybuilder die het uiterste vraagt en waarbij herstel cruciaal is, Binky Protein biedt uitkomst voor deze behoefte.

Dit is de reden waarom Binky Protein is gestart, de markt van een papieren zak proteine voorzien die niks anders bevat als alleen pure proteine, geen kleur, geur, smaak en zoetstoffen die mag je zelf toevoegen als je wilt.

Onze producten

De producten van Binky Protein zijn na een lange zoektocht in binnen en buitenland geselecteerd om een zo hoog mogelijke eiwitwaarde te bevatten.

Aangezien er helemaal niks aan toegevoegd is, bestaat onze Pure Whey Isolaat uit Whey met een eiwitgehalte van 85.5% als het vocht nog aanwezig is en na het weghalen van het vocht uit 81% op basis van droge stof.

 In eiwitpoeder zoals deze geleverd wordt vanaf de fabriek zit 3.5-4.5% vocht bij een laboratorium test wordt er op basis van droge stof getest en dus blijft er 81 gram over per 100 gram. 

Lang werd gedacht dat je lichaam per maaltijd hoogstens zo’n 20-25 gram kan opnemen. Een recent overzichtsartikel laat zien dat deze theorie achterhaald is: je neemt veel meer eiwitten op.
bron: Jeroen van der Mark, MSc. – Medisch socioloog, coach en wetenschapper