
Binky’s paasrecept bestaat uit heerlijke zelf gemaakte chocolade paas eieren die gevuld zijn met een vanille mouse en chocolade mousse met extra toevoeging van eiwitten en vitamines en mineralen door de ALL IN ONE Total Health
Smakelijk!
Ingrediënten:
Voor de paaseieren:
- 300 gram Steviala dark melties
Voor de vanillepudding (2 pers):
- 4 el granola
- 250 ml slagroom
- 1 vanille stokje, geschraapt
- 3 eierdooiers
- 50 gr Steviala erythritol
- 0,5 scoop Binky All-in-One
Voor de chocomousse (2 pers):
- 3 blaadjes gelatine
- 20 gr rauwe cacaopoeder
- 0,5 scoop Binky All-in-One
- 20 gr Steviala erythritol
- 120 ml room
Stap 1:
Voor de paaseieren:
- Smelt de chocolade au-bain-marie
- Neem chocolade ei mallen en giet de chocolade er zachtjes in.
- Klop de overtollige chocolade er zachtjes af.
- Zet in de diepvries voor op te stijven.
- Klop nadien de eieren voorzichtig uit de mallen.
- Neem een bordje, doe hierop wat Steviala Maple syrup.
- Neem een borsteltje, dop in de maple syrup en bestrijk de randen van de paaseieren hiermee.
- Dop direct daarna de paaseieren in de toppings, zodat dit er mooi aankleeft.
- Zet nog even de in koelkast.
Stap 2:
Voor de vanillepudding:
- Verwarm de slagroom, de all-in-one met het vanillestokje op een zacht vuur.
- Schraap het vanillestokje leeg in de slagroom en roer zachtjes tot alles mooi opgelost is.
- Zet opzij en laat afkoelen.
- Meng in een andere kom de eierdooiers met de erythritol tot een glad mengsel.
- Voeg nu met kleine beetjes de afgekoelde slagroom bij de eierdooiers en blijf roeren.
Stap 3:
- Doe het volledige mengsel nu in een nieuwe pan en verwarm, gedurende al roerend, tot de pudding indikt.
- Wanneer ingedikt, giet de pudding in een nieuwe kom, zodat dit kan afkoelen. Leg een plastic folie op de pudding, zodat er geen vel vormt.
- Laat nog zeker 2 uren afkoelen in de koelkast
Stap 4:
Voor de chocomousse :
|
Stap 5:
- En klop alles goed op.
- Zet dit mengsel 2 uur in de koelkast voor op te stijven.
- Neem nadien de paaseieren en vul deze met een laagje granola.
- Doe hierop dan de vanille pudding of de chocomousse.
- Top eventueel nog verder af naar keuze.