
Ingrediënten:
- Springvorm van diameter 23 cm (8 à 10 pers)
Bodem:
- 300 gr granola
- 80 gr boter
- 1 eiwit
Vulling:
- 750 gr kwark of roomkaas
- 300 ml slagroom
- 2 scoops Binky Pure Collagen
- Sap van 1 tot 2 limoenen
- Vruchtvlees van 2 passievruchten
- 4 à 5 el erythritol zoetstof
- 6 gelatineblaadjes
- 3 el water
- Vruchtvlees van 4 passievruchten voor afwerking
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Begin met de bodem te maken
- Maal de granola wat fijn met een mixer.
- Smelt de boter even kort in de magnetron
- Meng de granola met de boter en het eiwit in een kom.
- Vet de springvorm lichtjes in, doe de granola erin en druk goed dit goed aan.
- Strijk de granola mooi glad en bak 15 à 20 min in de oven.
- Haal uit en laat afkoelen
Stap 2:
Vulling maken:
- Meng de kwark met de Pure Collagen en de erythritol in een kom.
- Doe de gelatineblaadjes in een kommetje met water en laat weken.
- Verwarm 3 el water, en doe er de uitgeknepen gelatineblaadjes bij en voeg dit bij het kwarkmengsel, roer goed om.
- Klop de slagroom op in een andere kom.
- Roer de slagroom zachtjes onder de kwark.
- Doe er als laatste het sap van de limoenen bij en het vruchtvlees van de passievruchten.
Stap 3:
- Doe het kwark/slagroom mengsel nu bovenopde bodem in de springvorm.
- Strijk bovenaan mooi glad en laat een nachtje opstijven in de koelkast.
- Bestrijk de volgende dag de bovenkant van de cheesecake met het vruchtvlees van de passievruchten, bestrooi met nog wat granolaen top eventueel nog verder af naar keuze.
- Geniet !
Macro's:
- 357 Kcal
- 9 gr Koolhydraten
- 27 gr Vetten
- 17 gr Eiwit(ten