Protein cake pops

Protein cake pops

Ingrediënten:

Voor de cake:

Ingredienten:

Voor de cakepops:

  • 180 gr Stevial frost
  • 0,5 el ongezoete amandelmelk
  • 300 gr Steviala chocolate melties
  • Decoratie naar keuze
  • Stokjes voor de cakepops

Stap 1:

  • Begin eerst met de cake te bakken:
  • Verwarm de oven voor op 180 gr.
  • Smelt de boter en doe in een kom.
  • Doe de overige ingrediënten erbij en mix tot een mooi beslag.
  • Vet een cakevorm in en giet het beslag er in.
  • Bak ongeveer 45 min in de oven.
  • Check met een mes of het beslag niet meer kleeft als je er in prikt.
  • Haal uit en laat volledig afkoelen.

Stap 2:

  • Maak nu de voorbereiding voor de cakepops.
  • Neem de cake, snij in plakken en verkruimel in een kom.
  • Doe er de ongezoete amandelmelk, Frost poedersuiker en kneed dit door elkaar.
  • Maak hiervan balletjes en leg op een bord.
  • Laat deze even 2 uren opstijven in de koelkast.

Stap 3:

  • Haal de balletjes uit de koelkast, doe overal een stokje in. 
  • Smelt de chocolade Au-bain-marie.
  • Dompel de bolletjes op het stokje onder in de chocolade 
  • Top dan af met naar keuze noten, zaden, sprinkles
  • Zet de stokjes in een cakepophouder of neem een stukje isolatie om ze in te prikken
  • Zet in de koelkast of diepvries om op te stijven.

Macro's per cakepop:

  • 205 Kcal
  • 3 Koolhydraten
  • 17 gr Vetten
  • 5 gr Eiwit(ten)
Winkelwagen
Scroll naar boven