
Ingrediënten:
Voor de cake:
- 120 gr gesmolten boter
- 180 gr amandelmeel
- 100 gr Steviala kristal sweet vanille
- 130 ml ongezoete amandelmelk
- 2 eieren
- 1 scoop Binky Pure Whey Protein
Ingredienten:
Voor de cakepops:
- 180 gr Stevial frost
- 0,5 el ongezoete amandelmelk
- 300 gr Steviala chocolate melties
- Decoratie naar keuze
- Stokjes voor de cakepops
Stap 1:
- Begin eerst met de cake te bakken:
- Verwarm de oven voor op 180 gr.
- Smelt de boter en doe in een kom.
- Doe de overige ingrediënten erbij en mix tot een mooi beslag.
- Vet een cakevorm in en giet het beslag er in.
- Bak ongeveer 45 min in de oven.
- Check met een mes of het beslag niet meer kleeft als je er in prikt.
- Haal uit en laat volledig afkoelen.
Stap 2:
- Maak nu de voorbereiding voor de cakepops.
- Neem de cake, snij in plakken en verkruimel in een kom.
- Doe er de ongezoete amandelmelk, Frost poedersuiker en kneed dit door elkaar.
- Maak hiervan balletjes en leg op een bord.
- Laat deze even 2 uren opstijven in de koelkast.
Stap 3:
- Haal de balletjes uit de koelkast, doe overal een stokje in.
- Smelt de chocolade Au-bain-marie.
- Dompel de bolletjes op het stokje onder in de chocolade
- Top dan af met naar keuze noten, zaden, sprinkles
- Zet de stokjes in een cakepophouder of neem een stukje isolatie om ze in te prikken
- Zet in de koelkast of diepvries om op te stijven.
Macro's per cakepop:
- 205 Kcal
- 3 Koolhydraten
- 17 gr Vetten
- 5 gr Eiwit(ten)