
Ingrediënten:
- 200 Gr Steviala amandelmeel
- 100 Gr gebroken lijnzaad
- 2 scoops Binky pure casein
- 25 Gr psylliumvezels
- 220 ml water
- 0,5 el bakpoeder
- 60 Gr boter
- 4 eieren
Toppings:
- Zaden en noten naar keuze
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 200 Gr
- Meng de droge ingrediënten bij elkaar in een kom.
- Smelt de boter.
- Kluts de eieren los en doe de boter en eieren bij de droge ingrediënten.
- Meng goed onder elkaar en laat 10 min staan.
Stap 2:
- Neem een bakvorm, vet in of doe er bakpapier in.
- Doe het deeg er in, top af met zaden naar keuze en bak ongeveer 45 min in de oven.
- Haal uit en laat afkoelen vooraleer je aansnijdt.
Macro's per plak:
- 295 Kcal
- 4,0 Koolhydraten
- 24 gr Vetten
- 15 gr Eiwit(ten)