Proteïne brood

Proteine brood

Ingrediënten:

  • 200 Gr  Steviala amandelmeel
  • 100 Gr gebroken lijnzaad
  • 2 scoops Binky pure casein
  • 25 Gr psylliumvezels
  • 220 ml water
  • 0,5 el bakpoeder
  • 60 Gr boter
  • 4 eieren

            Toppings: 

  • Zaden en noten naar keuze

Stap 1:

  • Verwarm de oven voor op 200 Gr
  • Meng de droge ingrediënten bij elkaar in een kom.
  • Smelt de boter.
  • Kluts de eieren los en doe de boter en eieren bij de droge ingrediënten.
  • Meng goed onder elkaar en laat 10 min staan.

Stap 2:

  • Neem een bakvorm, vet in of doe er bakpapier in.
  • Doe het deeg er in, top af met zaden naar keuze en bak ongeveer 45 min in de oven.
  • Haal uit en laat afkoelen vooraleer je aansnijdt.

Macro's per plak:

  • 295 Kcal
  • 4,0 Koolhydraten
  • 24 gr Vetten
  • 15 gr Eiwit(ten)
Winkelwagen
Scroll naar boven