Wat een heerlijk paar recept is dit. Het beste van alle werelden. Met Pasen mag je best wel een beetje verantwoord genieten vinden wij.
Ingrediënten 1 grote cake:
- 150 gr amandelmeel
- 2 eieren
- 50 gr boter, gesmolten
- 50 gr erythritol
- 2 tl bakpoeder
- 0,5 scoop Binky Vanille Bourbon
Afwerking:
- 150 gr suikervrije chocolade
- Suikervrije sprinkles
Stap 1:
- Verwarm de oven voor op 180 gr.
- Klop in een kom de erythritol en de boter Luchtig op.
- Doe hier dan de eieren bij en klop verder op.
- Doe er nu de bakpoeder, Vanille bourbon en amandelmeel bij en klop verder op tot een mooi beslag.
Stap 2:
- Vet de bakvormpjes in en verdeel het beslag hierover.
- Zet in de ovenn op een bakplaat, voor 20 à 30 min.
- Check met een mespunt tijdig of het goed gebakken is.
- Haal de cake uit de vormpjes en laat afkoelen.
Stap 3:
- Verwarm de chocolade au-bain-marie.
- Neem een cake en verdeel wat chocolade hierover, van bovenaf.
- Top af met de suikervrije sprinkles.
- Laat de chocolade nog even opstijven in de koelkast.
Geniet!
Macro’s
Voedingswaarde volgorde: per mini tulband
- 211,8 Kcal
- 2,5 Koolhydraten
- 19 gr Vetten
- 9 gr Eiwit(ten)