Recept: Paas cake met vanille all in one

Wat een heerlijk paar recept is dit. Het beste van alle werelden. Met Pasen mag je best wel een beetje verantwoord genieten vinden wij. 

Ingrediënten 1 grote cake:

  • 150 gr amandelmeel 
  • 2 eieren 
  • 50 gr boter, gesmolten
  • 50 gr erythritol 
  • 2 tl bakpoeder 
  • 0,5  scoop Binky Vanille Bourbon

 

Afwerking: 

  • 150 gr suikervrije chocolade
  • Suikervrije sprinkles  

Stap 1:

  • Verwarm de oven voor op 180 gr.  
  • Klop in een kom de erythritol en de boter Luchtig op.  
  • Doe hier dan de eieren bij en klop verder op.  
  • Doe er nu de bakpoeder, Vanille bourbon en amandelmeel bij en klop verder op tot een mooi beslag.  

 

Stap 2:

  • Vet de bakvormpjes in en verdeel het beslag hierover. 
  • Zet in de ovenn op een bakplaat, voor 20 à 30 min.  
  • Check met een mespunt tijdig of het goed gebakken is.  
  • Haal de cake uit de vormpjes en laat afkoelen.  

 

Stap 3:

  • Verwarm de chocolade au-bain-marie.  
  • Neem een cake en verdeel wat chocolade hierover, van bovenaf. 
  • Top af met de suikervrije sprinkles.  
  • Laat de chocolade nog even opstijven in de koelkast. 

Geniet! 

Macro’s

Voedingswaarde volgorde: per mini tulband 

  •  211,8 Kcal  
  •  2,5 Koolhydraten 
  •  19 gr Vetten  
  •   9 gr Eiwit(ten) 

Het formulier is succesvol verzonden!