Binky Protein Logo

14.99

Binky Towel

Ook zo’n fan van die dikke handdoeken die je in de luxe hotels krijgt?

Wij ook, daarom hebben wij gezocht naar een handdoek die aan dezelfde eisen voldoet als die dikke fijne handdoeken.

Met 600 GSM (grams per square meter) zijn dit niet de alledaagse handdoeken die je normaal gesproken kunt kopen als merchandise item, nee dit is echte kwaliteit waar wij als Binky Protein erg trots op zijn en die volledig aan aansluit bij de hoge eisen die we stellen aan zowel onze producten als merchandise.

Binky Protein Quality Assurance

 100% geverfde garen, geen print of ander proces
100% Pakistaanse katoen
Super zacht en absorberend
Ideale afmeting 50 x 90 cm
2 volledig gestikte logo’s boven en onderin
 600 gram per vierkante meter (hotelkwaliteit)

Productomschrijving

Productinformatie

Voeg een vleugje klasse en stijl toe aan uw gym merchandise of badkamer. Met deze Binky Towel gemaakt van 100% Pakistaans katoen dat is geverfd vanaf de vezels en dus niet zal verkleuren of vaag wordt na verloop van tijd. Met een stijlvolle geweven rand die ervoor zorgt dat de handdoek ook na jaren van gebruik zijn kwaliteit en absorptievermogen blijft behouden.

Absorptievermogen
Wist je dat het gewicht de factor is die het absorptievermogen, het gevoel en de droogsnelheid bepaalt? 300 GSM handdoeken zijn dun en zijn verzadigd voordat je jezelf kunt drogen, terwijl de 800GSM super goed absorberen, maar matig drogen. Gezocht is naar een balans tussen deze 2 en hier zijn we uitgekomen bij 600GSM snel drogend en toch super absorberend.

100% Pakistaans katoen
Onze handdoeken zijn gemaakt van 100% Pakistaans katoen hierdoor zijn deze zachter dan katoen/polyamide blends en nemen deze beter vocht op.

Maatschappelijk verantwoord
Ook zo n hekel aan dunne, goedkope handdoeken die na slecht een paar keer in de wasmachine te zijn geweest veranderen in goedkope vodden wij ook!!
Daarom zijn onze handdoeken dik en bovenal duurzaam en dus maatschappelijk zeer verantwoord en gemaakt om vele sportsessies en de hierbij behorende wasmachine cycli te overleven.

Tips om je Binky Towel nog langer mooi te houden
Gebruik geen bleekmiddel, wasverzachter of andere chemicaliën tijdens het wassen en gebruik als je de handdoek in de droger droogt een lage stand.

600 GSM

50 x 90 cm

2 volledig gestikte logo's

Recensies

0 Reviews

beoordelingen

Wees de eerste om “Binky Towel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *