Binky Protein Logo

34.99

Pure Collagen 500 GRAM

Aangezien er helemaal niks aan toegevoegd is, bestaat onze Pure collagen uit collageen met een eiwitgehalte van 94.5% als het vocht nog aanwezig is en na het weghalen van het vocht uit 90% op basis van droge stof. Verwarrend? Lees meer

Binky Protein Quality Assurance

Van runderhuid of botten van vis Collageen type 1, 3 en 5
1 ingrediënt: Pure Collageen poeder
Zonder kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen
90% eiwit op basis van droge stof
Vrij van groeihormonen, antibiotica en GMO
Zeer laag in koolhydraten, vet en lactose

Productomschrijving

Samenstelling

In eiwitpoeder zoals deze geleverd wordt vanaf de fabriek zit 3.5-4.5% vocht bij een laboratorium test wordt er op basis van droge stof gemeten en dus blijft er 91.1 gram over per 100 gram.

Wat is Collageen:

Het Menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 30% uit collageen. Nog iets specifieker; 70% van de droge stof van onze huid en 70% van onze botmassa en bindweefsels bestaat uit dit eiwit. Collageen is een soort bindmiddel, ook wel een lijmsoort, wat ons lichaam bij elkaar houdt.

Voedingswaarde per 100 g

Energie 1550 kJ / 359 kcal
Koolhydraten 0 g
– Waarvan suikers 0 g
Vetten 0 g
– Waarvan verzadigd vet 0 g
Eiwitten 90 g

Voedingswaarde per 100 g

Energie 1550 kJ / 359 kcal
Koolhydraten 0 g
– Waarvan suikers 0 g
Vetten 0 g
– Waarvan verzadigd vet 0 g
Eiwitten 90 g

Voedingswaarde per 33 g

Energie 516 kJ / 120 kcal
Koolhydraten 0 g
– Waarvan suikers 0 g
Vetten 0 g
– Waarvan verzadigd vet 0 g
Eiwitten 30 g

Ingrediënten

Sterk gezuiverde bio-actieve collageen peptiden verkregen uit dieren.

Aanbevolen gebruik

Mix 1 Binky Scoop met 200 ml van je favoriete drank, voeg vers fruit of onze flavour drops toe, en shaken maar.

Allergenen informatie

Collageen is een dierlijk product, dus niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voedingswaarde per 33 g

Energie 516 kJ / 120 kcal
Koolhydraten 0 g
– Waarvan suikers 0 g
Vetten 0 g
– Waarvan verzadigd vet 0 g
Eiwitten 30 g

 

Wat is collageen?

Er bestaan meer dan 15 soorten collageen, welke op verschillende plaatsen in ons lichaam voorkomen.

De meest belangrijke collageen soorten zijn 1, 2, 3, 5 en 10.

  • 1 en 5 komen het meest voor in de (leder)huid, het bindweefsel o.a. rond de gewrichten, de bloedvaten, ligamenten (o.a. kniebanden) en pezen. Collageensupplementen bevatten meestal collageen type I. Een supplement met dit collageen wordt vaak gemaakt van runderhuid of botten van vis.
  • 2 en 10 komt veel voor in het kraakbeen, de tussenwervelschijven, ribben en luchtpijp. Kraakbeeneiwit bestaat voor 55% uit collageen type II. Een supplement met type II collageen wordt veelal gemaakt van kraakbeen van kippenborstbeen.
  • vinden we ook in de huid. Het is ook aanwezig in de gewrichtsvloeistof. Een supplement met dit collageen is zeldzaam, en wordt vervaardigd uit de huid van koeien. Dit zou ook van koeienbotten kunnen, maar wordt uit veiligheidsoverwegingen vanwege BSE niet gebruikt.
  • komt voor in het kraakbeen, huid, haar en nagels. Het wordt aangetroffen in eidooier en het membraan van kippeneieren.
  • In de Pure Collagen zit type 1,3 en 5 verwerkt het is afkomstig uit de Huid van koeien en botten van vis

Botten, gewrichten en kraakbeen bestaan allemaal deels uit collageen. Botten voor ongeveer een derde en kraakbeen uit twee-derde. Met dat we ouder worden, neemt collageen in botten en kraakbeen af en worden we stijf en kunnen er zelfs (hevige) klachten uit ontstaan. Door collageen toe te voegen aan het dagelijks dieet, ondervang je veel van dit soort problemen en kun je klachten verminderen.

Beauty product:
Het vermindert rimpels, cellulitis en striae. Na ons 25e levensjaar neemt collageen langzaamaan af in ons lichaam, met name vrouwen hebben hier last van. Per jaar neemt het met ongeveer 1% af. Tegen de tijd dat we 50 zijn, wordt er helemaal weinig meer geproduceerd. Slappe huid en rimpels zijn dan het zichtbare gevolg. Nu worden er allemaal prachtige claims gemaakt over crèmes met collageen die je zou moeten smeren, maar helaas werkt dit niet zo. Collageen zal ingenomen dienen te worden.

Binky Pure Collagen klontert niet en is erg makkelijk om te verwerken in smoothies of een glas water. Omdat het een laag moleculair gewicht heeft, wordt het binnen 15 minuten opgenomen in het lichaam. De aminozuren glycine, lysine en proline zijn belangrijke bouwstoffen van het lichaam en zijn betrokken bij alle celvernieuwende processen. Wij zouden dus aanraden om elke dag bij de dagelijkse shake ook een klein schepje Pure Collagen te pakken.

 

Wil jij ook graag zelf bepalen wat er wel en vooral niet in je shake zit?

Dus of je nu een man bent die veel tijd doorbrengt in de Dojo om daar zijn vechtkunst te perfectioneren of een dame bent die af wil vallen en toch op zoek is naar pure eiwitten voor in haar shake (eiwitten heb je immers nodig wat je doel ook is) of een fanatiek bodybuilder die het uiterste vraagt en waarbij herstel cruciaal is, Binky Protein biedt uitkomst voor deze behoefte.

100% Pure Eiwit

Binky Protein bevat alleen natuurlijke producten, zonder genetische modificatie. Onbehandeld, onverhit en zonder toevoegingen.

Duurzaam en veilig

Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd, volgens milieuvriendelijke criteria en hygiëneregels.

papieren zak

Een papieren zak gevuld met alleen proteïne van de puurste soort.

Recensies

0 Reviews

beoordelingen

Wees de eerste om “Pure Collagen 500 GRAM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *