Actie!

Sportpakket 2: Whey + Creatine

 51.99

Productinformatie

Sportpakket 2: Whey + Creatine

Een pakket speciaal samengesteld voor de sporter die het uiterste uit zijn of haar kracht of duurtraining wilt halen.

Het meest gebruikte eiwit in de markt in zijn puurste vorm. Bepaal lekker zelf wat voor een smaak je eraan geeft of dat je zoals sommige helemaal niks eraan toevoegt en gebruikmaakt van de puurste vorm van eiwit verkrijgbaar in de markt.

Sportpakket 2 (Whey + Creatine monohydrate) 

 

Waarom dit pakket zo n booster voor jouw training en gezondheid is leggen we hieronder uit:

 

Creatine: 

Een van de meest gebruikte en onderzochte voedingssupplementen ter wereld is waarschijnlijk creatine. Creatine is een van de supplementen die door talloze wetenschappelijke studies keer op keer bewezen is dat het werkt. Bij een dagelijkse inname van 3-5 gram helpt dit fantastische supplement prestaties te verbeteren en helpt het bij spieropbouw bij explosieve kracht trainingen. Naast dat creatine helpt bij een intensieve kracht training helpt het ook bij bijvoorbeeld een sprint training met een hoge intensiviteit. De Pure Creatine Monohydraat van Binky bestaat uit uitsluitend 100% zuivere, microfijne creatine monohydraat. Deze vorm wordt zeer makkelijk opgenomen door het lichaam en bevat niks anders dan de zuiverste vorm van creatine.

Pure Whey Isolate: 

Onze Pure Whey Isolate bestaat voor 92% uit wei eiwitten en is vrij van geur, kleur en smaakstoffen. Zo weet je zeker dat je alleen het goede binnenkrijgt, de eiwitten!

We hebben dit product met trots ontwikkeld voor sporters die niet alleen geven om hun groei, maar ook hun gezondheid. Binky is clean label, we hebben zelfs geen enkel smaakje toegevoegd aan dit product.

 

Smaak

Zonder smaakstoffen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportpakket 2: Whey + Creatine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven